Ismerj meg minket!

Fruitsys Zrt. 2014-ben kezdte meg működését és kifejezetten a vendéglátásban használatos szoftver fejlesztésére, értékesítésére és a hozzá kapcsolódó eszközök bérbeadására specializálódott. A tulajdonosok, több évtizedes informatikai és vendéglátóipar tudásukat és tapasztalatukat felhasználva alkották meg a vendéglátóipari szoftvert. 

Az elmúlt 8 évben a Fruitsys a piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. Számunkra fontosak ügyfeleink igényei, ezért a folyamatos visszajelzéseik alapján alakítottuk ki szoftverünket. Fő célunk, hogy megkönnyítsük a vendéglátó egységek hatékony működését, a büféktől egészen a fesztiválokig, a helyben fogyasztástól a kiszállításig. Cégünk folyamatos fejlesztésekkel és innovációkkal segíti a vendéglátásban dolgozókat és az egységek tulajdonosait.

Milyen vendéglátó egységeknek ajánljuk szoftverünket?

A legváltozatosabb tevékenységű és felépítésű állandó és szezonális helyeknek ajánljuk. Partnereink között szép számmal megtalálhatók az ország különböző pontjain működő éttermek, gyorséttermek, bárok, kocsmák, kávézók, cukrászdák, fagylaltozók, pékségek, büfék, üzlethálózatok, rendezvények és fesztiválok egyaránt. Legyen bármilyen típusú egység, mi igyekszünk a legjobb tudásunk szerint kiszolgálni a vendéglátóipari dolgozókat és vezetőiket.

Étterem, gyorsétterem

Bár, kocsma

Kávézó

Cukrászda, fagyizó


Rendezvény


Pékség

Fesztivál

Büfé

Üzlethálózat


Franchise


Ügyfeleink az ország legváltozatosabb helyein több mint 1000 terminálon, több mint 100.000 tranzakciót bonyolítanak le szoftverünk segítségével nap mint nap.

Miért válasszon minket?

Többéves szakmai tapasztalat

Csapatunk többéves vendéglátóipari tapasztalattal rendelkezik, így pontosan tudjuk, mire van szüksége a vendéglátó egységeknek.

24 órás termék és szerviz támogatás 

24 órában állunk rendelkezésre, illetve hiba esetén legkésőbb 2 órán belül megkezdjük a hibaelhárítást. Célunk a vendéglátó egység megfelelő működése.

 

Folyamatos innovációk

Mivel a vendéglátó egységek igényei folyamatosan változnak, így naprakész innovációkkal segítjük az egységek dolgozóit és tulajdonosait.

Több mint 1 000 elégedett partner

Több mint 1 000 elégedett partnert tudhatunk magunkénak, a kisebb, szezonális büféktől egészen a nagyobb, állandó üzlethálózatokig.

Előfizetői csomagok

Havidíjas szoftver licenc és hardver bérlés, értékesítés.

 

Több mint 30 funkció

Szoftverünk több mint 30 funkcióval segíti az egységek dolgozóit és vezetőit, a  rendelésfelvételtől   a napi statisztikák lekérdezéséig.